Xiaomi elektrische step kopen? Dit zijn de beste e-steps van Xiaomi!

Ben je op zoek naar een ? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede te pakken!

Elektrische Step Xiaomi Essential 5100 mAh 250W, Xiaomi

★★★★★
371,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • Maximale snelheid van 20km/u
 • De accu is van hoge kwaliteit en belooft een rijafstand van maar liefst 20km
 • Bespaart energie dankzij het kinetisch energieterugwinningssysteem
 • Behoud eenvoudig een constante snelheid met cruise control
 • Te verbinden met de...

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 - zwart, Xiaomi

★★★★★
519,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Xiaomi Mi Electric Scooter 3 - zwart
Onze Xiaomi Electric Scooter is een prachtige elektrische step die tot maar liefst 25 kilometer per uur gaat. Met een volle accu kan je een afstand van 30 kilometer afleggen.

 • Reis tot 30 km afstand met een volle accu
 • 25 km/u...

Mi Electric Scooter Essential - Black tot max snelheid 20 km - Elektrische Step, Xiaomi

★★★★★
358,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Productbeschrijving

Met de Xiaomi Mi M365 Essential rij je veilig en snel naar jouw volgende bestemming. De elektrische step is uitgerust met een borstelloze motor die een constant vermogen heeft van 250 Watt en een piekvermogen van 500 Watt. Hiermee haalt de step een snelheid van maximaal 20...

Xiaomi M365 Elektrische Step - E-Scooter - Zwart, Xiaomi

★★★★★
509,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Xiaomi M365 elektrische step is een prachtige en hoge kwaliteit elektrische step die maar liefst 25 km per uur gaat en een afstand kan afleggen van 25 km op één batterijlading. De step komt met een iOS/Android-App waarmee je de parameters van de step kunt inzien. Hierbij moet je denken aan je...

Xiaomi - Mi Electric Scooter 1S - Opvouwbare Elektrische Step - 250w Motor - 20km/h Top Snelheid - 30km Bereik - 8.5" Luchtgevulde Banden - zwart, Xiaomi

★★★★★
499,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De 2020-versie Mi Scooter 1S vervangt de best verkochte M365, en naast verbeterde veiligheidsvoorzieningen beschikt het stuur ook over een nieuwe Bluetooth-weergavefunctie. In de bijgewerkte serie elektrische scooters van Xiaomi zit de Mi Scooter 1S tussen de Xiaomi Essential scooter en de Mi...

Mi Electric Scooter Pro 2: Mercedes AMG Petronas Formula 1 edition- zwart - Elektrische Step, Xiaomi ECO

759,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

"

RIJ MET HET BESTE Door ontwerpelementen van het Mercedes-AMG Petronas F1 Team te combineren met Xiaomi's toonaangevende scootertechniek, hebben we je droom werkelijkheid gemaakt.

NOOIT COMPROMISSEN Door nooit genoegen te nemen met iets anders dan het beste, streeft Xiaomi ernaar...

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Black - Elektrische Step, Xiaomi

489,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Xiaomi Mi Scooter 1S
Dit product voldoet aan de huidige FEDRO-specificaties voor lichte motorfietsen. Vanaf 15-07-2020
Dit betekent dat dit product in het Zwitserse wegverkeer kan worden gebruikt. Een lichte motorfiets mag alleen worden gebruikt op ondergronden voor fietsen en...

Mi Smart Electric Folding Bike - black - Elektrische Step - Zwart, Xiaomi

1.030,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

 • Home
 • Huishouden
 • Buitenactiviteiten
 • E-steps
XIAOMI Mi Smart Folding Bike Alle productspecificaties Grotere afbeeldingen

Toegestaan op openbare weg:...

Xiaomi M365 Elektrische Step - Maximale Snelheid 25km - Zwart, Xiaomi

★★★★★
509,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Let op: Dit betreft de EU versie van Xiaomi M365.
De Xiaomi M365 elektrische step is een prachtige en hoge kwaliteit elektrische step die maar liefst 25 km per uur gaat en een afstand kan afleggen van 30 km op één batterijlading.
- De Step komt met de bekende iOS/Android-App...

Xiaomi Mi Scooter Pro 2 - Elektrische Step, Xiaomi

★★★★★
670,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - Met kracht die je verder brengt Drie snelheidsniveaus, eenvoudig schakelen Op weg naar je werk ben je sneller met niveau S. Als je rondjes in het park rijdt, druk je op D. En in gebieden met veel verkeer kun je overschakelen naar de voetgangersmodus om nog...

Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €468,40.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €468,40 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Mi Smart Electric Folding Bike - black - Elektrische Step - Zwart de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 4 sterren.

De met de beste reviews is de Mi Electric Scooter Pro 2: Mercedes AMG Petronas Formula 1 edition- zwart - Elektrische Step. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Mi Electric Scooter Pro 2: Mercedes AMG Petronas Formula 1 edition- zwart - Elektrische Step. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer elektrische step koopgidsen

E-Wieltjes.nl
Logo