Wie is E-wieltjes?

We vinden het belangrijk dat iedereen kwalitatieve en betaalbare producten kan kopen. Eén van onze projecten is deze website over elektrische steps. Je wilt natuurlijk zeker zijn van je aankoop, en dat is waarom veel mensen op google zoeken naar de beste producten. Om voor jou de selectie van beste keuzes te maken, doen we uitvoerig onderzoek naar alle verschillende steps en hun eigenschappen. We checken vooral heel goed alle recensies en klantervaringen, maar ook de kwaliteit van de materialen en de hoogte van de prijzen. En uiteraard welke producten wel én niet de weg op mogen in Nederland.

Als je via ons een product koopt via een van de geadverteerde webshops, dan krijgen wij een klein percentage van het aankoopbedrag. Maar geen zorgen: je betaalt zelf niet méér dan gewoonlijk. De webshops betalen ons graag deze commissie uit, omdat we natuurlijk klanten naar ze doorsturen.
Voor ons is het echter het belangrijkst dat we iedereen op een goede manier kunnen informeren over de beste producten.

Bij veel artikelen, maar met name bij elektrische steps, is het belangrijk om te lokale wetten in de gaten te houden. Dit is dan ook je eigen verantwoordelijkheid. Maar houd je rekening met deze wetten, dan geniet je ongetwijfeld enorm van je nieuwe step!

E-Wieltjes.nl
Logo