Elektrische step van 20 km per uur kopen? Dit zijn de beste 20 km/h e-steps!

Ben je op zoek naar een ? Wij hebben voor jou alvast de 10 beste van 2022 geselecteerd. Zo kies je eenvoudig een die het beste aansluit bij jouw persoonlijke wensen!

10 keer de beste van 2022:

Hieronder vind je de 10 populairste van het moment. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, dus je hebt altijd een goede te pakken!

Elektrische Step Xiaomi Essential 5100 mAh 250W, Xiaomi

★★★★★
389,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

  • Maximale snelheid van 20km/u
  • De accu is van hoge kwaliteit en belooft een rijafstand van maar liefst 20km
  • Bespaart energie dankzij het kinetisch energieterugwinningssysteem
  • Behoud eenvoudig een constante snelheid met cruise control
  • Te verbinden met de...

Denver SCO-65100 / 6.5" banden / Elektrische Step scooter / Incl. Display / Inklapbaar / aluminium frame / Zwart, Denver

★★★★★
235,74
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Denver SCO-65100 is een elektrische step met wielen van 6.5’’. Gemakkelijk stel je één van de drie versnelling in daarna zet je af en geef gas en zo verplaats je je snel van A naar B.
En vol opgeladen accu gaat tot 12km mee. De step is inklapbaar wat het makkelijk...

Elektrische Step Kinderen 20km/u - Kinderstep Inklapbaar-Max16km - Kinderstep Inklapbaar - 5.5" Wielen - Unisex, RCB

209,99
Bekijken
bol.com

Omschrijving

RCB Elektrische Step Kinderen - R15

Terwijl mensen altijd heimwee hebben naar hun kindertijd, kijken kinderen die net hun tienerjaren ingaan uit naar het volwassen worden. Van aankleden tot eten, kinderen leren voortdurend de stijlen van volwassenen.

De...

Razor Turbo A Zwart Black Label Elektrische Step, Razor

★★★★★
139,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Razor Turbo A Black Label elektrische scooter is voorzien van een push to start, high-torque, 80-watt, geared-wheel motor, die zorgt voor lithium-ion aangedreven elektrische scooter actie.
Deze unieke, met de voet bediende, elektrisch aangedreven scooterversterker verhoogt de snelheid van...

Denver SEL-65110 - Elektrische step - voor volwassenen en kinderen - 6.5" Wielen - 20 km/u - E-Step met aluminium frame - actieradius 12KM - Inklapbaar - Met LED verlichting voor & achter – Zwart, Denver

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Denver SEL-65110 is een elektrische step met wielen van 6.5’’. Gemakkelijk stel je één van de drie versnelling in daarna zet je af en geef gas en zo verplaats je je snel van A naar B.
En vol opgeladen accu gaat tot 12km mee. De step is inklapbaar wat het makkelijk maakt de step mee te...

Ninebot kickscooter C20 Powered by Segway - E-step - Actieradius: 20km - Snelheid: 16km/h - Officieel Benelux model, Segway

★★★★★
299,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Start de pret met de eKickScooter ZING C20!
De toekomstige obsessie van je tiener: de Ninebot eKickScooter ZING C20! Dit nieuwe model wordt geleverd in een nieuw fascinerend kleurenschema, met een zwart frame, en rode accenten op de wielen en op het logo. De ZING C20 wordt...

Razor Power Core E100 Electric Scooter - Elektrische Step - ALU RED, Razor

★★★★★
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Step Razor electric Power Core ALU E100 rood (13173888)

Het enige dat u hoeft te doen, is de motor aanzetten en uw voeten van de grond duwen om de wereld open te laten. De Razor E100 is een stille, krachtige en duurzame elektrische scooter, perfect voor de kleintjes. Gemaakt van...

Denver SEL-65110 MK2 - Elektrische step - voor volwassenen en kinderen - 6.5" Wielen - 20 km/u - E-Step met aluminium frame - actieradius 12KM - Inklapbaar - Met LED verlichting voor & achter – Zwart, Denver

Bekijken
bol.com

Omschrijving

De Denver SEL-65110 is een elektrische step met wielen van 6.5’’. Gemakkelijk stel je één van de drie versnelling in daarna zet je af en geef gas en zo verplaats je je snel van A naar B.
En vol opgeladen accu gaat tot 12km mee. De step is inklapbaar wat het makkelijk maakt de step mee te...

Razor 1137681 - Elektrische Step, Razor

★★★★★
229,00
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Step Razor elektrisch: Power Core E100 Paars

Veilig steppen met deze paarse electrische step van Razor de E100.
Dankzij de krachtige 24V motor van deze step kunt u zich snel verplaatsen. Kinderen kunnen hem gebruiken met een maximale snelheid van 16 km/uur.
Om de step te...

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S Black - Elektrische Step, Xiaomi

489,95
Bekijken
bol.com

Omschrijving

Xiaomi Mi Scooter 1S
Dit product voldoet aan de huidige FEDRO-specificaties voor lichte motorfietsen. Vanaf 15-07-2020
Dit betekent dat dit product in het Zwitserse wegverkeer kan worden gebruikt. Een lichte motorfiets mag alleen worden gebruikt op ondergronden voor fietsen en...

Wat kost een gemiddeld?

Wil je een kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je gemiddeld betaalt voor een . De gemiddelde aankoopprijs van een is voor de 10 best verkochte producten op Bol.com zo'n €198,90.

Wat is een goede goedkope ?

Nu je de gemiddelde prijs van een weet, kun je goed inschatten wat je zelf ongeveer kwijt bent als je een gaat kopen. Vind je de gemiddelde prijs van €198,90 te duur? Dan is het de moeite waard om te kijken naar de goedkopere producten uit de 10 beste verkochte op Bol.com. Zo vinden we in de Denver SEL-65110 MK2 - Elektrische step - voor volwassenen en kinderen - 6.5" Wielen - 20 km/u - E-Step met aluminium frame - actieradius 12KM - Inklapbaar - Met LED verlichting voor & achter – Zwart de goedkoopste beste verkochte .

Hoe is deze lijst tot stand gekomen?

Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 best verkochte op de website van Bol.com. Deze lijst wordt elke nacht automatisch geüpdate waardoor jij altijd de meest recente top 10 te zien krijgt.

Bij de selectie van deze producten wordt rekening gehouden met een aantal belangrijke factoren. Zo is één van de belangrijkere factoren de reviewscore van de producten. De gemiddelde score voor de huidige top 10 is 2.57 sterren.

De met de beste reviews is de Elektrische Step Kinderen 20km/u - Kinderstep Inklapbaar-Max16km - Kinderstep Inklapbaar - 5.5" Wielen - Unisex. Bij de aanschaf van deze ben je dus zeker van een uitstekende aankoop.

Het product met de meeste beoordelingen op Bol.com is de Elektrische Step Kinderen 20km/u - Kinderstep Inklapbaar-Max16km - Kinderstep Inklapbaar - 5.5" Wielen - Unisex. Ook het aantal reviews is een belangrijke graadmeter om de populariteit van een product te bepalen. Hoe meer beoordelingen hoe vaker een product immers is verkocht.

Bekijk meer elektrische step koopgidsen

E-Wieltjes.nl
Logo