Elektrische step volwassenen opvouwbaar

Als je een goede elektrische step voor volwassenen zoekt die opvouwbaar is, kun je onderstaand overzicht goed gebruiken. We hebben een selectie gemaakt van de beste steps met de eigenschap “elektrische step volwassenen opvouwbaar”.

Er zijn meerdere soorten e-steps verkrijgbaar, omdat er steeds meer vraag naar is. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je naar specifieke eigenschappen op zoek gaat.

Een e-step voor volwassenen is natuurlijk sowieso slim om te kiezen als je meer weegt dan 50 á 60 kilo. De meeste kindersteps kunnen een hoger gewicht namelijk  niet aan.
Elektrische steps voor volwassenen kunnen meestal ongeveer 100 tot 120 kilo dragen. Vaak kunnen ze ook harder rijden, soms tot wel 35 km per uur. Steps die niet geschikt zijn voor volwassenen blijven soms steken op zo’n 10 tot 20 kilometer per uur – best een verschil dus!

Daarnaast is het heel praktisch als de step inklapbaar, ofwel opvouwbaar is. Een opvouwbare e-step kun je beter opbergen, dragen, meenemen, wegstoppen et cetera. Waar je eventueel nog op mag letten als je een step zoekt die gemakkelijk mee te dragen is, is het gewicht van de e-step zelf. Dit verschilt namelijk ook enorm per product. De ene step weegt misschien 10 kilo, terwijl een andere toch al 45 kilo kan wegen.

In onderstaand overzicht staan meerdere opties, die allemaal geselecteerd zijn op kwaliteit, recensies en prijzen. We proberen ervoor te zorgen dat alle steps die wij adverteren, dus in principe topkeuzes zijn. Wel is het goed om te kijken naar je eigen voorkeuren.

Wil je meer weten over elektrisch steppen en onze Top 5 lijst zien van de beste e-steps? Klik dan op de link om het artikel te lezen. Voor nu wensen we je (hopelijk) heel veel plezier toe met je nieuwe voertuig!

Toont alle 12 resultaten